SherlockHolmes.se

”De fyras tecken” som serie i Agent X9

För ett år sedan publicerades Ian Culbard och Ian Edgintons serieversion av ”En studie i rött” i Agent X9. Nu är de tillbaka med ”De fyras tecken”, uppdelad i fyra avsnitt. Cato Vandrare står för översättningen. Första avsnittet finns i Agent X9 nr 1 2012. Numret innehåller även Mathias Bällstens artikel ”Sherlock Holmes och trefilmsproblemet”, där han tar upp filmerna The Hound of the Baskervilles från 1959, Murder by Decree från 1979 och Young Sherlock Holmes and the Pyramid of Fear från 1985.

Illustrationen här nedan är hämtad ur serien. I Agent X9 publiceras den dock i svartvitt.

1 kommentarer på “”De fyras tecken” som serie i Agent X9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen