SherlockHolmes.se

Humorgruppen IJustWantToBeCool tolkar Sherlock Holmes

Humorgruppen IJustWantToBeCool tolkar Sherlock Holmes

IJustWantToBeCool består av bröderna Victor och Emil Beer och deras kusin Joel Adolphson. Sedan starten 2011 har trion producerat hundratals populära humorsketcher på Youtube.

Nu släpper humorgruppen en ljudboksserie på Storytel med namnet IJWTBC tolkar klassiker där trion framför fyra specialskrivna och lätt skruvade versioner av klassiker ur litteraturhistorien: Victor i underlandet, Joel runt på 80 dagarRödluvan och inte minst Sherlock och Holmes

Det har varit otroligt roligt men också utmanande att skriva den här serien, då det är första gången vi jobbar med enbart ljud. Vi är mycket nöjda med resultatet, och Storytels användare kan förvänta sig något väldigt annorlunda från det de tidigare hört på plattformen. Det är vår tolkning av fyra klassiker, där vi kanske tagit oss lite för mycket friheter när det kommer till vissa delar av handlingen, säger IJustWantToBeCool i pressmeddelandet.

Såhär låter synopsis för avsnittet Sherlock och Holmes som går att lyssna på Storytel från och med den 26 oktober:

När Victor och Emil hittar en av Storytels ljudtekniker mördad på golvet ser de sin chans. De ska lösa fallet och göra det lika skickligt som världens bästa mästerdetektiv. De är inte Sherlock Holmes, utan Sherlock och Holmes!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen