SherlockHolmes.se

Nya avsnitt av radioteatern The Further Adventures of Sherlock Holmes

The Further Adventures of Sherlock Holmes

Förra året återupplivades Imagination Theatre som stängdes ned 2017 när grundaren Jim French gick bort. Nu drivs produktionsbolaget av Larry Albert och John Patrick Lowrie som i slutet av 2019 till mångas glädje började släppa nya avsnitt av deras radioteater The Further Adventures of Sherlock Holmes.

Imagination Theatre har spelat in och släppt över 200 avsnitt sedan 2001 av radioteatern, som görs med tillåtelse av Dame Jean Conan Doyles dödsbo. Utöver The Further Adventures of Sherlock Holmes som är nya äventyr med Sherlock Holmes och doktor John Watson, har Imagination Theatre även gjort radioteater av Arthur Conan Doyles originalberättelser under namnet The Classic Adventures of Sherlock Holmes.

Alla hundratals avsnitt går att ladda ned som mp3-filer från teaterns hemsida för bara några kronor styck.

Ladda ner avsnitt av The Further Adventures of Sherlock Holmes

Ladda ner avsnitt av The Classic Adventures of Sherlock Holmes

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen