SherlockHolmes.se

Enola Holmes kommer till Netflix

Netflix har skaffat visningsrättigheterna till Enola Holmes, den kommande äventyrsfilmen om Sherlock Holmes tonårssyster som är baserad på de Edgar Award-belönade böckerna av Nancy Springer. I filmen spelar ”Stranger Things”-stjärnan Millie Bobby Brown huvudrollen som Enola.

Enola Holmes kommer till Netflix

Filmen utspelar sig på 1880-talet där Enola kastas in i ett äventyr när hennes mamma försvinner på Enolas 16-årsdag. Jakten på hennes försvunna mamma och anledningarna till hennes försvinnande leder Enola till en stor konspiration som kan förändra allt.

Sherlock Holmes kommer som tidigare annonserat att spelas av Henry Cavill, känd som Superman och från tv-serien ”The Witcher”, medan Sam Claflin dyker upp som Mycroft Holmes och Helena Bonham-Carter som trions mamma. Harry Bradbeer, tv-serien ”Fleabag”, regisserar från ett manus av Jack Thorne, medförfattaren till Harry Potter and the Cursed Child.

Legendary Pictures producerade filmen redan förra året, 2019. Nu tycks de alltså ha bestämt sig för att inte visa filmen på bio. Ett beslut många filmbolag tar i dessa pandemitider. Något specifikt datum för när filmen kommer dyka upp Netflix är ännu inte klart.

Netflix har även sedan tidigare på gång sin tv-serie The Irregulars, som planeras ha premiär senare i år.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen