SherlockHolmes.se

Kortspelet Cards Against Holmanity

The Doings of Doyle, podcasten och bloggen av Mark Jones och Paul M. Chapman, har skapat en egen Sherlock Holmes-version av det populära kortspelet Cards Against Humanity som en gåva till alla Sherlockianer som sitter fast hemma i dessa pandemitider.

Kortleken består av 300 frågor och 600 svar tagna direkt från Sir Arthur Conan Doyles sextio berättelser. Vad de kallar sin version? Cards Against Holmanity!

Are you familiar with the scurrilous card game Cards Against Humanity? As a gift to my Sherlockian chums during lockdown, I’ve pulled together Cards Against Holmanity, a canonical variant for your amusement and scandalisation. The game is simple: each round, one player asks a question from a black card, and everyone answers with their funniest white card, or you can play it in your splendid isolation.

Mark Jones

Hela kortleken kan laddas ned helt gratis via bloggen The Doings of Doyle

Exempel på Cards Against Holmanity
Exempel på Cards Against Holmanity

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen