SherlockHolmes.se

Granada-serien på dvd

casebook_dvd   memoirs_dvd

I och med att Pan Vision tidigare i år släppte dvd-boxarna “The Casebook of Sherlock Holmes” och “The Memoirs of Sherlock Holmes” finns nu samtliga avsnitt av Granadas tv-serie i svensktextade utgåvor. Serien där Jeremy Brett spelade huvudrollen blev för många den definitiva tv-versionen av Conan Doyles historier.

Övriga avsnitt hittar man på:
The Adventures of Sherlock Holmes, vol 1
The Adventures of Sherlock Holmes, vol 2

The Return of Sherlock Holmes
Sherlock Holmes – movie box

En kommentar på “Granada-serien på dvd

  1. Hej!
    Är en av många (tror jag) som tycker att Jeremy Brett är den sanna Sherlock!. Jättekul att Pan Vision har släppt hela Granadas svensktextade serie; frågan är var får man tag i dom? Har sökt överallt utan hittat någon som säljer dem. Tacksam för svar, Janne

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen