SherlockHolmes.se

Stephen Fry i ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”

Bara som ett litet smakprov ur filmen – Stephen Fry i rollen som Sherlock Holmes äldre bror Mycroft. Stephen Fry är själv en stor Sherlock Holmes-fantast och har även skrivit en Holmespastisch, novellen ”The Laughing Jarvey” som återfinns i boken ”Paperweight”. Det ryktades även för några år sedan att Stephen Fry och Hugh Laurie skulle spela in en Holmesfilm tillsammans – men tillbakavisades av de inblandade.

4 kommentarer på “Stephen Fry i ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”

  1. Laurie som Holmes och Fry som Watson antar jag då (fördomsfullt egentligen)? De skulle ju kunnat bli ett utmärkt radarpar för de rollerna. Den filmen hade jag gärna sett.

  2. Synd att Fry har den lilla och ganska osympatiska rollen (som jag antar att det är) som Mycroft. Han som spelar Sherlock är en ganska ointressant skådespelare för mig (gillar aldrig när huvudroller överhuvudtaget är tvålfagra och ska se snygga ut). Fry och Lauri skulle ju vara kul att se som Holmes och Watson, men skulle man inte tänka för mycket på Jeeves och Wooster då?

  3. Hörde jag rätt? Kallade Mycroft sin bror för Sherley, uttalat som Shirley? Som i Temple? Hysteriskt kul, i så fall.

  4. Morgan: Shirley och Mikey, lät det som. Det är, som du uttrycker det, hysteriskt kul.

    Malligamallan och Johanna: Fry och Laurie är alltid underbara att se som radarpar, vilka roller de än spelar. Som Jeeves och Wooster är de förstås underbara. De skulle säkert kunna göra något bra av Holmes och Watson – även om jag är lite osäker på vem som skulle spela vem. Det är inte helt givet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen