SherlockHolmes.se

Conan Doyles mest kända figurer presenteras

The Many Men of Arthur Conan Doyle

Specialskrivna porträtt av några av Sir Arhur Conan Doyles mest kända litterära figurer finns nu att beskåda online.

Conan Doyle Estate Ltd. är företaget som bildats av författarens nutida arvingar och hanterar Conan Doyles kvarvarande upphovsrätt, främst i USA och huvudsakligen sådant som han skapade under sitt sista decennium, men även en del opublicerat material. De ingår även som samarbetspartner i många andra Conan Doyle-relaterade sammanhang. Till exempel är det de som ligger bakom The International Exhibition of Sherlock Holmes, som är en turnerande interaktiv utställning.

Deras sajt är en snygg presentation av Conan Doyles liv och verk, i både text och bild. Det senaste inslaget är de specialskrivna porträtten av några av författarens mest kända litterära figurer, inte bara ur Sherlock Holmes-berättelserna utan även ur The Lost World och andra kända Conan Doyle-historier.

Porträtten har skrivits av några av de främsta kännarna av Conan Doyles verk och fungerar som en utmärkt introduktion för envar som är nyfiken på att veta mer.

Länk till porträtten: https://conandoyleestate.com/characters

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen