SherlockHolmes.se

British på Nordiska Museet

29 mars 2019 öppnade en exakt årslång utställning på Nordiska Museet i Stockholm – ”British så in i Norden” – ett perfekt besöksmål för alla oss anglofiler och även för de som är mer allmänt intresserade av det brittiska.

Den här utställningen handlar om nordiskt mode och nordisk livsstil med influenser från Storbritannien. En berättelse som sträcker sig från medeltiden till idag genom tyger, mönster, kläder och företeelser som formats till en del av vardagen i Norden. Det är brittiskt – på nordiska!

Länk: https://www.nordiskamuseet.se/utstallningar/british-sa-i-norden

Utställningen ”British så in i Norden" på Nordiska Museet
Utställningen ”British så in i Norden” på Nordiska Museet

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen