SherlockHolmes.se

Sherlock på Viasat Crime

Sherlock - Series 2

Nu finns en ny chans att se andra säsongen av Sherlock! Viasat Crime kommer visa serien varje torsdag i tre veckor från 5 december. Den moderna tappningen av Conan Doyles sekelgamla originalhistorier har med rätta blivit en enorm succé för alla inblandade, från skådespelaren Benedict Cumberbatch till skaparna Mark Gatiss och Steven Moffat. I andra säsongen tolkas riktiga klassiker som Baskervilles hund – och dessutom ställs Sherlock Holmes förhållande till Moriarty på sin spets med ödesdigra resultat.

Missa inte Viasat Crimes premiär av andra säsongen av Sherlock, torsdag 5 december kl 22.00.

En kommentar på “Sherlock på Viasat Crime

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen