SherlockHolmes.se

Nya svenska Sherlock Holmes-bloggar

Tack vare BBC:s tv-serie ”Sherlock” har flera svenska bloggare börjat ägna alltmer utrymme åt Sherlock Holmes. Jag har noterat att alltfler använder Tumblr som bloggplattform, vilket enkelt sammanlänkar deras gemensamma Sherlock-intresse. Här är två av dem – men kommentera mycket gärna om ni har tips på andra svenska bloggar som tar upp Sherlock Holmes!

Scandinavian Sherlockians handlar framför allt om tv-serien Sherlock. Bloggen skrivs av Erika (från Sverige) och Aino (från Finland), och båda länkar även till privata sidor med ytterligare Holmes-material, bl a fanfiction om Sherlock Holmes.

Swedelockians unite! (Sherlock in Sweden) är en svensk samlingsplats för #believeinsherlock – läs mer om denna rörelse i mitt tidigare inlägg.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen