SherlockHolmes.se

Om BBC:s tv-serie Sherlock i svensk press

bbc-sherlock

Erik Helmerson på nyhetsbyrån TT Spektra har intervjuat Mattias Boström om BBC:s nya tv-serie ”Sherlock”. Artikeln har (åtminstone på nätet) varit publicerad i bl a Östran, Dalarnas Tidningar, Sundsvalls Tidning, Västervikstidningen, Länstidningen Östersund, Hallands Nyheter, Gefle Dagblad, Metro, Helsingborgs Dagblad, Västerbottens-Kuriren, Göteborgs-Posten, Hallandsposten, Folkbladet, Norrbottens-Kuriren, Kristianstadsbladet, Piteå-Tidningen.

Michael Tapper skrev 21 januari i Sydsvenskan artikeln ”BBC lyfter Holmes & Watson”.

Amanda Svensson skriver i sin litteraturkrönika i Expressen 28 januari: ”BÄST JUST NU: Sherlock, BBC-producerad miniserie på SVT. Sherlock Holmes och den digitala tidsåldern är förstås a match made in heaven.”

Uppdatering:

Andres Lokko pekar i Svenska Dagbladet på hur de perfekta detaljerna gör serien så lyckad.

Jan Gradvall hyllar serien på tidningen Cafés sajt.

1 kommentarer på “Om BBC:s tv-serie Sherlock i svensk press

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen