SherlockHolmes.se

Lars Strands fjärde essäsamling om Holmes

Sveriges främste författare av fackböcker om Sherlock Holmes är värmlänningen Lars Strand. Hans essäer om mästerdetektiven är alltid intressanta och fascinerande, oavsett om läsaren är Holmes-kunnig själv eller bara sugen på elegant skrivna texter om allsköns ämnen – alltid med Holmes i centrum förstås.

Den första boken, I Sherlock Holmes sällskap, utgavs 2005 av The Baskerville Hall Club of Sweden. Därefter har böckerna Besök på Baker Street, Dr W & Mr H och nu senast Närstudier utkommit på MBF Bokförlag.

strandomslaglarsstrand_besok_liten

 drw_och_mrh narstudier

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen