SherlockHolmes.se

”Sherlock Holmes” på dvd redan 31 mars?

sherlock_holmes_posterEnligt filmbloggen JoBlo.com kan Guy Ritchies ”Sherlock Holmes” släppas på dvd redan den 31 mars, åtminstone på den amerikanska marknaden. Warner Home Video ska ha tillkännagivit detta vid ett evenemang i Toronto den 14 januari.

Detta borde innebära att ett svenskt dvd-släpp i så fall inte heller ligger så långt bort i tiden.

4 kommentarer på “”Sherlock Holmes” på dvd redan 31 mars?

 1. Amazon i England uppger att DVD:n släpps den 19 april. Extramaterialet har inte tillkännagivits ännu, men från USA rapporteras att godbitarna kommer att finnas på Blue-Ray-utgåvan. Amazon släpper de båda utgåvorna samtidigt, men med olika omslag tycks det.

  Morgan

 2. Amazon i England uppger att DVD:n släpps den 19 april. Extramaterialet har inte tillkännagivits ännu, men från USA rapporteras att godbitarna kommer att finnas på Blu-ray-utgåvan. Amazon släpper de båda utgåvorna samtidigt, men med olika omslag tycks det.

  Morgan

 3. Enligt Megastore och flera andra sidor verkar det nu som att filmen kommer först 2010-06-02 på DVD. I alla fall med svensk text.

  / Magnus

 4. Verkar komma samtidigt på både DVD och Blu-ray skulle jag sagt om jag kommit ihåg det också. =)

  / Magnus

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen