SherlockHolmes.se

Ny bok av Lars Strand

larsstrand_besok_litenSveriges flitigaste skribent om Sherlock Holmes just nu är Lars Strand – och att han kan sin sak har han bevisat under flera år. 2005 utkom han med den rosade essäsamlingen I Sherlock Holmes sällskap och nu är han aktuell med en ny samling texter, ”Besök på Baker Street”. Boken innehåller tjugo artiklar, varav flertalet är tidigare opublicerade och andra har förekommit i DAST Magazine respektive The Moor. Det är en snygg bokproduktion som även har en del fint återgivna illustrationer. Boken är utgiven av MBF Bokförlag.

Köp boken via Prispallen.se
Läs mer om boken hos MBF Bokförlag

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen