SherlockHolmes.se

Upplev Sherlock Holmes inspelningsplatser

Inspelningsplatser för Granada Televisions Sherlock Holmes

Gillar du att resa och är ett fan av Granada Televisions ”Sherlock Holmes”-serie med Jeremy Brett som spelades in mellan 1984 och 1994 så kanske du en dag kommer på tanken att du skulle vilja besöka platserna där serien spelades in.

Då är sajten The Tourist’s Sherlock Holmes till hjälp! Varje avsnitts inspelningsplats visas i en färggrann tabell med länkar till en sajt om platsen. Även om sidan har några år på nacken nu så är den fortfarande värd att tipsa om. En del av länkarna är tyvärr brutna idag men majoriteten är ännu aktiva.

Podcasten I Hear of Sherlock har tidigare tipsat om sajten.

Se hela listan med inspelningsplatser

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen