SherlockHolmes.se

Conan Doyle-kväll hos Jäfvla scenkonst

Den 29 augusti 2012 är det dags för Jäfvla scenkonst att på Turteatern i Kärrtorp (söder om Stockholm) arrangera en bokklubbskväll om sir Arthur Conan Doyle. Som de säger själva: ”vi gör slut med sommaren och kryper in i Arthur Conan Doyles ruggiga, gasljusupplysta värld, där dimman är lika kylig som intellektet. Hans blodisande och hjärtevärmande berättelser fyller oss med lika delar eufori och panisk förskräckelse, och får oss att undra om det är normalt att älska en fiktiv person så passionerat som vi älskar mästerdetektiven Sherlock Holmes.

Jäfvla scenkonst är tillbaka på Turteatern och säsongens första bok-klubb vigs åt det motvilliga deckarmäjestätet sir Arthur  Conan Doyle. Här kan du dricka ett glas vin och välja från cafémenyn medan du lyssnar till riktigt ryslig högläsning för vuxna. Sedan, när vi skrämt dig halvt från vettet, plåstrar Jäfvla scenkonst och frk. Anna Holm om såren med musik för mamseller, kokainister, mördare och gentlemän.”

Medverkande:
Anna Holm
Fredrik LundqvistTid: 29/8, 19.00-23.00.
Plats: Turteatern, Kärrtorp.
Inträde: gratis!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen