SherlockHolmes.se

Nu finns SherlockHolmes.se på Facebook

I och med andra säsongen av BBC:s tv-serie ”Sherlock” har intresset för detektiven ökat enormt mycket. Inte minst har jag noterat det i mängden frågor och diskussioner som uppkommit på Twitter, Facebook och bloggar. Den här aktiviteten vill jag förstås ska fortsätta och därför drog jag nyligen igång en Facebooksida för SherlockHolmes.se. I dagsläget är det ca 250 personer som har markerat att de gillar sidan och diskussionerna är ofta väldigt livaktiga. Även om man inte själv är registrerad på Facebook så kan man läsa allt material på sidan. För att kunna kommentera och på andra sätt interagera på sidan krävs dock att man har ett Facebookkonto.

Innehållet i flödet på sidan består till stor del av de statusuppdateringar som jag själv lägger upp (där det står SherlockHolmes.se som avsändare), ofta är det i form av länkar, antingen till artiklar här på sajten eller till annat intressant material på nätet. Läs gärna även kommentarerna till de olika statusuppdateringarna, eftersom det ofta är där som innehållet fördjupas. Dessutom kan alla som Facebookgillar sidan lägga in egna statusuppdateringar i flödet – ett utmärkt sätt att skapa dialog och tipsa varandra om intressanta Sherlock Holmes-saker.

Sidan finns på adressen http://www.facebook.com/SherlockHolmes.se

Nedanstående ruta finns även på förstasidan här på sajten och innebär ett enkelt sätt att gilla Facebooksidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen