SherlockHolmes.se

Sherlock Holmes på Madame Tussauds

downeyjr_tussaudsdowneyjr_tussauds2

Foto: © Madame Tussauds

Blott ett stenkast från Baker Street kan man nu beskåda Sherlock Holmes, nästan på riktigt. I mitten av december införlivade Madame Tussauds i London en ny vaxfigur i utställningen: Robert Downey Jr i rollen som Sherlock Holmes. Han hittas där i avdelningen ”A-list Party” tillsammans med Kate Moss, J-Lo, Will Smith, paret Beckham, Brad Pitt och många andra heta celebriteter.

Vaxfiguren har kommit till i samarbete med Warner Bros. och utseendet påminner om det som Robert Downey Jr har på affischen för Guy Ritchies film ”Sherlock Holmes”. 300 mått togs på Downey Jr och 150 000 pund kostade figuren att tillverka.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen