SherlockHolmes.se

Facebook – något för Holmes-vänner?

facebook_logoDet har skrivits mycket om Facebook på sistone. Till slut föll Redaktören för frestelsen att själv prova på att registrera sig på www.facebook.com – sajten där man i huvudsak bygger upp nätverk med gamla och nya bekanta. Visst, en del inslag är rent trams, såsom att skicka virtuella vampyrbett eller likaledes virtuella ölglas till varandra. Men nätverksfunktionen är riktigt vettig. Och för Sherlock Holmes-vänner finns en hel del nätverkande att hämta – det finns en lång rad Holmes-grupper att bli medlem av, bl a svenska The Baskerville Hall Club. Inte för att det händer så mycket i själva grupperna, men möjligheten att få kontakt med likasinnade med förkärlek för smala intressen är enorm.

Registrera dig på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen