SherlockHolmes.se

Baker Street Almanac – ett sherlockianskt referensverk

Baker Street Almanac 2019
Baker Street Almanac 2019 – An Annual Capsule of a Timeless Past & Future

Vad händer egentligen inom Sherlock Holmes-världen? En mängd svar på den frågan får man i Baker Street Almanac 2019 – An Annual Capsule of a Timeless Past & Future, sammanställd av amerikanen Ross Davies.

I en rad rapporter från olika hörn i världen får läsaren veta vad som hänt på Sherlock Holmes-fronten under det gångna året, bl a en text om aktiviteterna i Sverige 2018. Här finns också samtliga nyhetsbrev som den framstående sherlockianen Peter E Blaus skickade ut under 2018, samt artiklar, läslistor, listor över samtliga podcastavsnitt sedan starten av ”I Hear of Sherlock Everywhere” och ”The Baker Street Babes”, listor över Sherlock Holmes-sällskap – och mycket annat.

Boken kan laddas ned gratis som pdf-dokument (över 600 MB, så prova inte att ladda ned till telefonen) eller beställas i pappersform.

Länk: http://greenbag.org/BSA/bsa.html

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen