SherlockHolmes.se

Inspelningen av Sherlock säsong 3 avslutad

För fem månader sedan påbörjades inspelningen av tredje säsongen av BBC-serien Sherlock. De två första avsnitten blev klara före sommaren och nu meddelas på sajten Sherlockology att även det tredje avsnittet är färdiginspelat.

Efterproduktionen är i full gång vad gäller avsnitt ett och två, inte minst inspelningen av all musik. Samma procedur ska nu ta vid för tredje avsnittet. Någon tidpunkt för sändningen av avsnitten är fortfarande inte offentliggjord.

BBC One har även släppt en trailer som reklam för sina framstående dramasatsningar, bl a Ripper Street, The Musketeers och förstås Sherlock. I trailern finns några få klipp från tredje säsongen av Sherlock. Och vi får höra Sherlock Holmes säga till John Watson: ”The thrill of the chase, the blood pumping through your veins. Just the two of us against the rest of the world.” Och även om detta bara är några sekunder, så suger vi fans i oss allt vi kan få i väntan på att serien sänds.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen