SherlockHolmes.se

Sherlock Holmes-pjäs på Uppsala stadsteater

mordenpabavernsgrand

26 november 2011 är det urpremiär för pjäsen ”Morden på Bäverns Gränd” av John Fiske. Så här presenteras pjäsen av Uppsala Stadsteater:

Året är 1888. På Uppsalas gator härjar en brutal mördare. Offren är alla glädjeflickor på stans ökända bordell ”Sju helvetes gluggar” på Bäverns gränd. Men morden tystas ner. En växande nervositet sprider sig i maktens korridorer. Det ryktas till och med att hovet kan vara inblandat. En hemlig uppdragsgivare ringer ett samtal till dimmigaste Baker Street och snart står självaste Sherlock Holmes i Uppsalas gränder, redo att ta sig an ett av de märkligaste fall han utrett.

Så vem är då mördaren? Under kvällen blir ni serverade både mat och ledtrådar.
Föreställningen startar i Teaterbaren för att sedan flytta in på Lilla scenen.

Pjäsen – som spelas av sex skådespelare – kommer att ges vid totalt 19 tillfällen fram till 11 januari 2012. John Fiske har även tidigare varit inne på Sherlock Holmes-området, när han tillsammans med Paul Kessel satte upp den humoristiska föreställningen ”The Hound of the Baskervilles”.

Mer info och biljettbokning

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen