SherlockHolmes.se

Trailern för The Asylums ”Sherlock Holmes”

holmesandwatson_asylumDen 26 januari släpper filmbolaget The Asylum filmen ”Sherlock Holmes” direkt på dvd. Det rör sig alltså inte om Guy Ritchies succéfilm, utan om en s.k. mockbuster, dvs en snarlik lågbudgetfilm som kommer i fotspåren på en riktig blockbuster. Läs mer i mina tidigare inlägg om filmen.

Se trailern till filmen här nedan:

6 kommentarer på “Trailern för The Asylums ”Sherlock Holmes”

 1. Herregud, dra mig baklänges och hämta min snugga.
  Den här filmen verkar hemsk!

  Guy Ritchies film är rena oskarskandidaten i jämförelse med Asylums vedervärdiga ”film”.

 2. Jag måste säga att jag vid första anblick tycker att den på klassiskt kitschigt, lagom hädiskt och more-is-more-vis (dinosaurier! och robotar!) verkar rent utsökt.
  Å andra sidan är frågan du jour huruvida ovan nämnda egenskaper kommer synas mig lika underhållande i långfilmsformat som i en betryggande kort trailer…

 3. Den olycklige producenten synes lida akut brist på rekvisita. 0:13 in i filmen skymtar nära kamreran en hederlig svensk garnvinda (sic!) i vardagsrummet på Baker Street. Den kära Mrs Hudson hade visserligen ständigt fullt jobb med att inför nya äventyr som en stage manager släpa föremål ut och in i rummet för att motsvara Dr Watsons litterära redovisning. Men en garnvinda! Rubbish!

  Merryweather’s wife

 4. Nej, nej, nej, nej! Vad är detta? Sherlock Holmes vs Dracula kanske fungerade men Sherlock Holmes vs T-Rex? Nix, här blir det tummen ner och varken biobesök eller dvd-köp!

  / Magnus

 5. Sherlock vs. T Rex borde ha passat Doyle som hand i handske. Tror den är underhållande. Mest orolig för att skådespelarinsatserna verkar vara under all kritik.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen