SherlockHolmes.se

The Old Court Radio Theatre Company

watches-lostspecialBrittiska sällskapet The Sherlock Holmes Society of London bjuder på fin lyssning på sin sajt. Där kan man höra The Old Court Radio Theatre Companys radiodramatiseringar av tio Sherlock Holmes-berättelser.

Nyligen har även tillkommit två radiopjäser som bygger på Conan Doyles noveller ”The Man with the Watches” och ”The Lost Special”. Sherlock Holmes nämns inte vid namn i originaltexterna, men de brukar ofta anses som nästan-Holmes, de s k apokryfiska skrifterna. Manusförfattaren M J Elliott har byggt vidare på detta faktum och låter verkligen Holmes lösa fallen i radiopjäserna.

Jim Crozier spelar Sherlock Holmes och Dave Hawkes gör dr Watson. Regissör är Roger Johnson och producent Dennis Rookard.

En kommentar på “The Old Court Radio Theatre Company

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen