SherlockHolmes.se

The Baker Street Miscellanea på cd

baker-street-miscellanea-bsm-cdMellan 1975 och 1993 utkom 76 nummer av den amerikanska tidskriften The Baker Street Miscellanea, allmänt ansedd som ett av de bästa Sherlock Holmes-magasinen genom tiderna. Bland författarna till alla de initierade artiklarna fanns många av de främsta forskarna inom Holmes-världen. I motsats till The Baker Street Journal och The Sherlock Holmes Journal, som båda utges av Holmes-sällskap, var BSM ett helt privat initiativ.

Nu finns hela denna skatt samlad på cd, i form av sökbara pdf-dokument. Randall Stock har skrivit en ingående recension av cd-utgåvan. Här finns även information om hur man köper cd:n från utgivaren Donald Pollock.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen