SherlockHolmes.se

Sherlock Holmes parodieras på BBC7

b00b1rqs_178_100Just nu går en radioserie i sex avsnitt på BBC7 som parodierar Sherlock Holmes. Programmet heter The Newly Discovered Casebook of Sherlock Holmes och sändes ursprungligen 1999.

Skådespelarna Roy Hudd (Sherlock Holmes), Chris Emmett (dr Watson), Jeffrey Holland (kommissarie Lestrade och andra mansroller) och June Whitfield (mrs Hudson och andra kvinnoroller) spelade in dessa halvtimmesavsnitt i studio med närvarande publik. Humornivån är ibland av det lite grövre slaget. Manusförfattare var Tony Hare.

Lyssna på avsnitten via BBC7-sajten – när denna nyhet skrivs går det fortfarande att i fyra dagar till lyssna på första avsnittet. Därefter fortsätter serien med nya avsnitt som läggs upp varje torsdag i ytterligare fem veckor.

En kommentar på “Sherlock Holmes parodieras på BBC7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen