SherlockHolmes.se

Arthur Conan Doyle – A Life in Letters

lifeinletters_pocketJag har tidigare berättat om den rosade boken “Arthur Conan Doyle – A Life in Letters”, en brevsamling sammanställd av några av världens främsta Doyle-experter: Jon L. Lellenberg, Daniel Stashower och Charles Foley. Boken har under året kammat hem i princip alla fina priser man kan få i deckarfackboksgenren: tidigare i år Agatha-priset från Malice Domestic och ett Edgar-pris från The Mystery Writers of American, och nu senast häromkvällen vann boken ett Anthony-pris (delas ut under deckarkonferensen Bouchercon) för bästa fackbok. Boken kom nyligen i häftad utgåva.

Läs om boken på Amazon
Köp boken via Prispallen.se

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen