SherlockHolmes.se

Nya pastischer på engelska

american_angelsNågra nya eller kommande engelska böcker (klicka på titeln för att läsa mer på Amazon): ”Alas, Poor Sherlock: The Imperfections of the World’s Greatest Detective (to Say Nothing of His Medical Friend)” av Joseph Green och Peter Ridgway, ”The Baker Street Boys: The Case of the Ranjipur Ruby” av Anthony Read, ”The Lost Files of Sherlock Holmes” av Paul D Gilbert och ”Sherlock Holmes and the American Angels” av Barrie Roberts. Dessa uppgifter, och många andra bland sajtnyheterna, kommer från Roger Johnsons utmärkta nyhetsblad The District Messenger.

Läs mer ur The District Messenger

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen